De manier om korte afstanden at te leggen op een sportieve manier en ideaal om mee te nemen op de trein of met een ander openbaar vervoer. Het vraagt weinig opbergruimte en is vlot en makkelijk opklapbaar. Hier varieert het model en de weergave op de display regelmatig, gezien de steeds veranderende import.

Rijden met een elektrische step of e-step is genieten aan een minimale inspanning. Een transportmiddel voor kortere afstanden, waar we naar de toekomst toe nog wel regelmatig zullen van horen. De maximale snelheid voor een elektrische step is 25 km/u en je bent minstens 16 jaar als je er mee wil rijden. Voor een e-step hoef je geen rijbewijs te hebben en moet je ook geen helm dragen. Veiligheidshalve raden we uiteraard dat laatste wel sterk aan.

Nog goed om te weten is dat je bij snelheden onder de 6 km/u op het trottoir moet rijden. Ga je sneller dan moet je gebruik maken van het fietspad,  of hou je zoveel mogelijk rechtst aan op de weg wanneer er geen fietspad is. Net zoals bij een gewone fiets, ben je verplicht om verlichting te hebben wanneer je in het donker gaat rijden. Gaat je e-step sneller dan 25 km/u dan moet je hiervoor verzekerd te zijn.

Electric-scooter
Meer info of een afspraak maken?